Om Ready2Care

Ready2Care er et vikarbureau i Ringsted. Vi tager udgangspunkt i de medmenneskelige værdier og holdninger, som en arbejdsplads kræver og forventer.

Vi er Sjællands bedste vikarbureau og vi fokuserer på både den faglige professionelle viden, som den enkelte har tilegnet sig, og ikke mindst på at finde den rette vikar med de bedste kompetencer til jobbet.

Det personlige bånd

Hos Ready2Care har vi stor fokus på, at det personlige bånd mellem vikar, virksomhed og vikarbureau er den essentielle faktor. Vi fokuserer på at skabe tryghed samt at skabe et solidt og pålideligt bånd mellem alle parter.

Vi, hos Ready2Care, mener, at det skaber et solidt grundlag for et godt samarbejde mellem disse parter samt et bedre arbejdsmiljø for vores vikarer, kunder og vores vikarbureau.

Vi har et stort udvalg af vikarer inden for entreprenørarbejde og det sundhedsfaglige område. 

Ready2Care er et vikarbureau, som altid er klar til at hjælpe dig. Vi er klar ved telefonen hele døgnet rundt – i alle ugens dage. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med bestilling af vikar ved f.eks. akut behov.

Kvalitetsbevidst vikarbureau

Hos Ready2Care har vi fokus på kvalitet. Vi arbejder altid målrettet på at finde den rette kandidat med de rigtige kompetencer. Hos os udarbejder et gennemgående og grundigt interview af vores vikarer, således at vi altid kan sikre os at vikarerne kommer til at beskæftiger sig med lige netop dét de er bedst til. 

Ved at bruge denne metode, sikre det dig et vikarbureau, der leverer de bedst kvalificerede vikarer til den efterspurgte opgave.

Interviewet som vi foretager hos Ready2Care – har til formål at danne et overblik af vikaren. Ved at udfører et interview blliver der skabt et billede af hvad vikaren har af ønsker, hvilke faglige kompetencer vikaren har og hvilke medmenneskelige egenskaber vikaren har. På denne måde kan vi få et overskueligt overblik over hvilke spidskompetencer den individuelle vikar har.

Vil du vide mere om hvordan du finder den rette vikar eller hvordan du selv bliver vikar? Så er du velkommen til at kontakte Ready2Care lige her.

Vil du vide mere?

Uanset om du vil vide, hvordan vi kan finde den rette vikar til din virksomhed eller hvordan du selv bliver vikar, så hjælper vi meget gerne.

Vikarer indenfor entreprenør og industri

Ready2Care er en del af et større vikarbureau, der også omfatter Ready2Work, som dækker entreprenør- og industriområdet.

På den måde kan virksomheder få vikarer til en bred række opgaver fra samme bureau – og vi kan samtidig holde vores vikarer beskæftiget hele året.

Ready2Work omfatter bl.a. maskinførere, lagerarbejdere, rengøringsfolk, mekanikere, elektrikere etc.

ready2care

Ansøg om at blive vikar

KLIK HER

Find vikarer til din virksomhed

KLIK HER

Har du allerede en bruger?

LOG IND