For medarbejdere

Information og FAQ

Fleksibilitet til dig som vikar

Hos os kan du få arbejde som vikar i korte og længerevarende perioder. Der er flere sammensætninger af vikariater og fastansættelser.

Som vikarbureau kender vi både vores kunder og vikarer, og gør det yderste for at sikre det perfekte match. Ja, det er faktisk lidt som at være ekspert i ’gift ved første blik’ ind imellem.

Info til vikarer

SJÆLLANDS BEDSTE VIKARBUREAU FOR ENTREPRENØRER
Ready2Work er et vikarbureau for entreprenør- og industriområdet. Vi sørger for at finde det helt rette match mellem vikar og virksomhed, så begge parter får det bedste resultat.

Vores vikarbureau er placeret i Ringsted, men vi har vikarer og jobs på hele Sjælland. Vores styrke er tæt og personlig kontakt – både til arbejdsgiver og arbejdstager. Det sikrer en høj kvalitet og garanterer, at vores vikarer lever op til alle forventninger på arbejdspladsen – og omvendt.

Vi har et bredt udvalgt af vikarer inden for entreprenør- og industriområdet, såsom: Håndmand, entreprenør, rørlægger, maskinfører, grå- og grøn anlægsgartner, lagerarbejder, rengøringsfolk, truckfører, procesoperatør, industrioperatær, mekaniker, elektriker og VVS’er.

Vikar for sundhedsfagligt personale

Rekruttering og vikarbureau

Information og hjælp

Kursus

Værd at vide om håndhygiejne

Kalender

Vejledning til kalender

Ved sygdom

Ring til os hurtigst muligt
+45 70 26 23 21

Timeseddel

Print timeseddel

Adgangskode

Guide til at oprette adgangskode/password

Lønsatser

Find fagområde

Vikarbureau for sundhedsfagligt personale