Info til virksomheder

Når du benytter en vikar fra Ready2Care, får du altid kvalificerede vikarer, der kan hjælpe dig med en række forskellige stillinger med forskellige krav. Du har mulighed for at bruge en deltidsvikar, hvor vikaren i en længere eller kortere perioder arbejder i din virksomhed. En stilling som deltidsvikar giver stor fleksibilitet hos begge parter.

Ready2Care finder altid en løsning

Hos Ready2Care står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi finder de ressourcer, der er behov for til at løse den eventuelle opgave i vores forskellige kompetenceområder. Ready2Care hjælper dig med at finde den rette vikar. Vi tilbyder både en løsning med en fuldtidsvikar eller deltidsvikar – alt efter hvad du og din virksomhed har behov for.

Ressourcer

Ved hjælp af et stærkt teamwork, målretter vi, hos Ready2Care, efter et konstant, sikkert og en hurtig respons af den højeste kvalitet. Vi starter vores søgeprocess fra det øjeblik, du kontakter os. Hos Ready2Care tager vi altid udgangspunkt i ønsker, krav og behov. Vi finder hurtigt en eller flere kvalificerede vikarer, som passer til netop jeres behov. 

Hos Ready2Care er vi meget kvalitetsbevidste – og står altid klar til at hjælpe dig døgnet rundt – alle ugens dage.

Kvalitetsbevidst vikarbureau

Vi hos Ready2Care fokuserer på en målrettet udvælgelse af vikarer og kvalitet. Vi garanterer altid en sikker og effektiv dækning af arbejdet, som vores vikarer udfører. Samtlige af vores vikarer gennemgår en struktureret rekrutteringsforløb – før de bliver tildelt en stilling som fuldtidsvikar eller deltidsvikar. 

Vores vikarer bliver løbende fagligt vurderet – såvel som vurderet personligt. Ydermere bliver der naturligvis fulgt op på tilbagemeldinger fra udførte opgaver.

Vi står klar til at hjælpe dig

På baggrund af Ready2Cares forskellige kompetenceområder og omfattende netværk – kan vi med sikkerhed og fleksibilitet netop finde dén ressource, som du ønsker og har behov for. 

Har du brug for en fuldtidsvikar eller deltidsvikar, kan du kontakte os lige her.

Ready2Care har åbent mandag til fredag fra kl. 08.00 – 16.00. Har du brug for akut hjælp – uden for kontorets åbningstid, vil du blive viderestillet til vores vagttelefon, som er bemandet døgnet rundt, alle ugens dage. 

Kunne du tænke dig at være med i Ready2Care som fastansat vikar team.Til opstart i midt april. Vi søger lige nu.5 fastansatte ssh med garanti for timer5 fastansatte ssa med garanti for timer. 2 fastansatte spl med garanti for timerVi Tilbyde :Løn hver 14 dag Ny Firmabil.Brændstof Gode arbejdsforhold. Frihed med ansvar.Masser af vagterVi Forventer :Du er møde stabil.Sætter en ære i dit job.Ren straffeattest.Er til rådighed 5 dage om ugenMinimum forventer man tager vagter hver 3 weekend. Kan tage Minimum en reference fra tidligere jobs. Vi dækker kommunerne.Slagelse. Sorø. Ringsted. Holbæk. Næstved. faxe. Køge. lejre Stevns. OsvHvis du bor inden for dette område er det bestemt en fordelEr du noget for dig send en ansøgning på vores hjemmeside Ready2Care.dk eller på mail R2c@ready2care.dk så holder vi øje med din ansøgning.vi holder løbende samtaler. ...
View on Facebook
Vi mangler håndfolk/maskineføre med entreprenør erfaringer.Du skal ikke være bange for fru kost og hr skolv Være gode venner med vækkeuret Er du ikke bange for de to krav mangler vi til følgende sted lige nu.Hillerød 3-5 stkHolte 2 stkKøge 5-6 stkRingsted 7 stkSlagelse 3 stk. Albertslund 10 stk.Har flere steder, vi holder løbende samtaler.Man må meget gerne have fjernvarme, vandledninger og kloak erfaringer Og er man rørlægger er det bestemt en fordel.Løn efter kvalifikationer Løn hver 14 dag. Søg på vores hjemmeside Ready2work.dk Eller på mail r2c@ready2care.dk eller pr telefon 70262321 mellem kl 8 - 15 ...
View on Facebook
FIND OS PÅ FACEBOOK

Har du behov for en vikar?

Uanset, om du har brug for en deltids- eller fuldtidsvikar, kan vi med sikkerhed  finde netop dén ressource, som du ønsker og har behov for.

Vikarer indenfor entreprenør og industri

Ready2Care er en del af et større vikarbureau, der også omfatter Ready2Work, som dækker entreprenør- og industriområdet.

På den måde kan virksomheder få vikarer til en bred række opgaver fra samme bureau – og vi kan samtidig holde vores vikarer beskæftiget hele året.

Ready2Work omfatter bl.a. maskinførere, lagerarbejdere, rengøringsfolk, mekanikere, elektrikere etc.

Sådan opretter du et password

Introduktionsvideo