Info til virksomheder

Når du benytter en vikar fra Ready2Care, får du altid kvalificerede vikarer, der kan hjælpe dig med en række forskellige stillinger med forskellige krav. Du har mulighed for at bruge en deltidsvikar, hvor vikaren i en længere eller kortere perioder arbejder i din virksomhed. En stilling som deltidsvikar giver stor fleksibilitet hos begge parter.

Ready2Care finder altid en løsning

Hos Ready2Care står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi finder de ressourcer, der er behov for til at løse den eventuelle opgave i vores forskellige kompetenceområder. Ready2Care hjælper dig med at finde den rette vikar. Vi tilbyder både en løsning med en fuldtidsvikar eller deltidsvikar – alt efter hvad du og din virksomhed har behov for.

Ressourcer

Ved hjælp af et stærkt teamwork, målretter vi, hos Ready2Care, efter et konstant, sikkert og en hurtig respons af den højeste kvalitet. Vi starter vores søgeprocess fra det øjeblik, du kontakter os. Hos Ready2Care tager vi altid udgangspunkt i ønsker, krav og behov. Vi finder hurtigt en eller flere kvalificerede vikarer, som passer til netop jeres behov. 

Hos Ready2Care er vi meget kvalitetsbevidste – og står altid klar til at hjælpe dig døgnet rundt – alle ugens dage.

Kvalitetsbevidst vikarbureau

Vi hos Ready2Care fokuserer på en målrettet udvælgelse af vikarer og kvalitet. Vi garanterer altid en sikker og effektiv dækning af arbejdet, som vores vikarer udfører. Samtlige af vores vikarer gennemgår en struktureret rekrutteringsforløb – før de bliver tildelt en stilling som fuldtidsvikar eller deltidsvikar. 

Vores vikarer bliver løbende fagligt vurderet – såvel som vurderet personligt. Ydermere bliver der naturligvis fulgt op på tilbagemeldinger fra udførte opgaver.

Vi står klar til at hjælpe dig

På baggrund af Ready2Cares forskellige kompetenceområder og omfattende netværk – kan vi med sikkerhed og fleksibilitet netop finde dén ressource, som du ønsker og har behov for. 

Har du brug for en fuldtidsvikar eller deltidsvikar, kan du kontakte os lige her.

Ready2Care har åbent mandag til fredag fra kl. 08.00 – 16.00. Har du brug for akut hjælp – uden for kontorets åbningstid, vil du blive viderestillet til vores vagttelefon, som er bemandet døgnet rundt, alle ugens dage. 

FIND OS PÅ FACEBOOK

Har du behov for en vikar?

Uanset, om du har brug for en deltids- eller fuldtidsvikar, kan vi med sikkerhed  finde netop dén ressource, som du ønsker og har behov for.

Vikarer indenfor entreprenør og industri

Ready2Care er en del af et større vikarbureau, der også omfatter Ready2Work, som dækker entreprenør- og industriområdet.

På den måde kan virksomheder få vikarer til en bred række opgaver fra samme bureau – og vi kan samtidig holde vores vikarer beskæftiget hele året.

Ready2Work omfatter bl.a. maskinførere, lagerarbejdere, rengøringsfolk, mekanikere, elektrikere etc.

Sådan opretter du et password

Introduktionsvideo