Bliv vikar

Når du bliver vikar hos Ready2Care, får du mulighed for at afprøve mange forskellige stillinger med forskellige krav hos virksomheder.

At være vikar

Du skal være forberedt på, at man som vikar – ikke har en fast arbejdsplads over en længere periode. Derfor skal du være klar på at skifte mellem forskellige arbejdspladser.

Derudover skal du også være klar over at, du kan få akutte vagter, såvel som planlagte vagter over en kortere eller længere periode. 

Som vikar bliver der stillet mange høje krav til dig. Dette er ikke af den faglige kaliber, men der sættes store krave til de personlige egenskaber.

Du skal have en indstilling af gå-på-mod, åbenhed og nysgerrighed. Derfor er det vigtigt at du, som vikar, er åben – og har en fordomsfri tilgang til nye arbejdspladser og de ansatte på den kommende arbejdsplads.

Du vil opleve en dynamisk arbejdsrutine, der ofte kan ændre sig meget. Du skal derfor hele tiden kunne sætte dig ind i disse nye rutiner. Det er vigtigt, at du er fleksibel og altid er åben overfor nye rutiner og metoder på arbejdspladserne.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor skal du blive vikar?

Som vikar bliver din personlige frihedsgrad øget. Du vælger selv dine arbejdsdage, hvor meget du ønsker at arbejde og hvor du vil arbejde. Ønsker du f.eks. at arbejde koncentreret i en tid, fordi du planlægger en længere rejseperiode – kan dette sagtens lade sig gøre.

Man kan frit vælge mellem forskellige vagttyper. Der er f.eks. vagter i:

  • Hverdage
  • Weekender
  • Helligdage

Der er også vagter, som skal dækkes ind af et helt døgn.

Ved at være vikar, kan du altid få nye udfordringer. Du møder ofte nye mennesker, som du skal arbejde sammen med. Derudover er der nye faglige udfordringer og nye personlige udfordringer ved at være vikar. 

Når du arbejder som vikar, får du en højere løn – end i en fastansat stilling. Dette skyldes bl.a. at der skal kompensere for usikkerheden med beskæftigelse i de perioder med få vikarjobs.

Personlig- og faglig udvikling

Det er vigtigt, at du trives på din arbejdsplads. Desuden er det vigtigt at du føler, at du får en personlig, såvel som en faglig udvikling gennem hele forløbet som vikar.

For at understøtte dette, fokuserer vi hos Ready2Care på en god og tæt kontakt til alle vores vikarer løbende. Vi har stort fokus på både sikkerhed og tryghed hos virksomheder, men også for vores vikarer. 

Jo flere kunder, som man arbejder for – jo flere områder lærer man at kende. Derved skaber du større kendskab til forskellige områder og udvikler derfor en række nye kompetencer på forskellige områder. 

Profil

Hos Ready2Care tager vi udgangspunkt i de medmenneskelige behov, hvor såvel de fysiske som de psykiske behov sættes i højsædet. Ready2Care er et kvalitetsbevidst vikarbureau, som har et positivt menneskesyn og en fremadrettet holding.

Vi arbejder – og fokuserer meget på de menneskelige værdier, som derigennem at bidrage til en bedre arbejdsdag for vores medmennesker, såvel som os selv.

Der er fokus på naturlige elementer, heri en professionel holdning til vores professioner, kvaliteten i vores arbejde og ikke mindst en fortsat personlig – samt faglig udvikling hos alle i Ready2Care. 

Ønsker du at blive vikar?

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Allerede vikar? LOG IND HER

Har du spørgsmål?
Intet problem

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for en uforpligtende snak om dine muligheder i Ready2Care.

Om Ready2Care

Hvordan tilmelder jeg mig som vikar?

Du kan ansøge ved at klikke på “ansøg nu” nedenfor. Husk, at have dit uddannelsesbevis, kursusbeviser og straffeattest klar. Vi indhenter din børneattest, hvis du f.eks. er pædagog.

Hvordan logger jeg ind på min bruger?

Hvis du allerede har en bruger, kan du logge ind ved at klikke nedenfor. Du kan også scrolle til toppen eller bunden af hjemmesiden og klikke på bruger-ikonet i toppen af højre hjørne.

Hvor i landet kan jeg få vagter?

Når du er vikar hos Ready2Care stræber vi efter, at du får vagter i nærheden af din bopæl. Ready2Care er lokaliseret i Ringsted, men dækker det meste af Sjælland.

Hvordan finder jeg vagter?

Når du bliver tilmeldt som vikar, bliver du også tilmeldt vores app. Her kan du finde alle oplysninger omkring selve arbejdspladsen, kontaktpersonen, timesedler, beskeder fra Ready2Care og meget mere.

Information til vikarer

Hvordan bruger jeg kalenderen?

Vi har forskellige vejlednings-videoer bl.a. til hvordan man bruger kalenderen. Du kan finde dem på linket nedenfor.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

Hvis du bliver syg og har en vagt hos Ready2Care, er det vigtigt, at du ringer ind så hurtigt som muligt i tidsrummet fra 6.00 til 24.00 og taler med os.

Derefter skal du søge om sygedagpenge hos din kommune via borger.dk

Herunder finder du relevante links.

Hvor finder jeg kursus i hygiejne?

Du kan finde SSI’s vejledning i håndhygiejne på linket nedenfor.

Hvor finder jeg min timeseddel?

Du kan finde en PDF af en timeseddel herunder og printe den.